Anssi Joutsenlahden yhteenveto vaalien tuloksesta

Kankaanpään Perussuomalaiset säilytti asemansa toiseksi suurimpana puolueena yhdeksällä valtuutetulla. Se merkitsee myös koko maan suurinta PS:n valtuustoryhmää.

Kokonaiskannatuksellamme, 24,3 %, olemme maan viidenneksi perussuomalaisin kunta. Edelleen siis lähes joka neljäs kankaanpääläinen antoi meille kannatuksensa yhteensä 1487:llä äänellä.

Kiitämme täydellä syyllä kaikkia äänestäjiämme ja kannattajiamme sekä ennen kaikkea hienoa 42 hengen ehdokasjoukkoamme, joka myös oli ylivoimaisesti Kankaanpään suurin.

Teimme ylivoimaisen vaalikampanjan kiertämällä yhdeksällä kylällä ja pitämällä kuukauden ajan auki torstaisin toripäiväkahvilaa. Viisi kansanedustajaakin vieraili tilaisuuksissamme. Lisäksi teimme myös oman vaaliohjelman ja ehdokasbrosyyrin ja jaoimme ne joka kotiin. Perussuomalainen-lehteä olemme jakaneet Kankaanpään talouksiin jo monen vuoden ajan.

Uuden valtuustoryhmän muodostavat äänimäärien järjestyksessä:

Sofia Latvajärvi, Jari Koskela, Anssi Joutsenlahti, Sami Ojala, Janne Katajamäki, Teuvo Roskala, Tapio Laurila, Erkki Alakoski ja Reijo Kuusisto.

Ensikertalaisia ovat Janne, Erkki ja Reijo. Toisella kaudelle lähtevät Sofia, Sami, Teuvo ja Tapio, Jari kolmannelle ja Anssi yhdeksännelle.

Kirjoitettu 11.4.2017

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa